större penis tips

större penisMånga män är missnöjda med sin penisstorlek och vill ha en större penis, men vill inte lägga pengar på en dyr och kanske smärtsam penisförlängning. Vilka metoder finns det för att på ett naturligt sätt få en längre och grövre penis? Men innan du funderar på detta , är det verkligen nödvändigt men en större kuk!

Extender

Det finns extenders som kan hjälpa dig att efter en tid få en ökadpenislängd och det finns naturliga preparat som sägs kunna ge män en grövre och större penis! Principen fungerar genom att en långsam sträckning ”tvingar” fram celldelning i kroppen.
Kroppen anpassar sig till utsräckningen genom en  celldelning.
I och med att man följer ett noggrant schema och långsamt bygger på och ökar sträckningen så tvingar man penisen att växa på längden så sträckningen och påfrestningen blir mindre. Denna träning bör man ta det lugnt med i början och använda sträckaren bara korta perioder. Men fråga är om det verkligen är värt jobbet?

Enligt hemsidan kan man få en ökning på mellan 3-7cm. Så denna metod kan vara effektiv när man vill uppnå en penisförlängning utan ett riskfyllt och dyrt ingrepp.

Naturligt tillskott

naturligt tillskott

Att äta naturliga  tillskott som  efter en tid  en större storlek har blivit väldigt populärt en av dom bästa preparaten är sizegain plus. Det är en bästsäljare som med sina aktiva ingredienser stimulerar blodtillförseln till svällkropparna i penis,dethjälper till att öka både längd och tjocklek. Substanserna är helt naturliga och ger inga biverkningar vilket gör preparatetmöjligt för alla män att testa som på ett naturligt sätt vill få en större snopp .
Penispump
Penispumpar är en metod som går ut på att genom ett  vacumtryck uppmuntra till mer blodtillförsel . Det finns flera olika märken av pumpar men den vanligaste är bathmate.
Tänk på att det kan ta  lång tid innan du uppnår din önskade effekt , men många har fått hjälp tackvare en penispump! Men tänk på att det är viktigt att prata med sin partner så kan man gemensamt finna bra lösningar som gör att storleken på din penis inte har lika stor betydelse.

Större utlösning

En del killar vill även ha en större sperma mängd, då finns det naturliga tillskott som kan ge dig större utlösning, ett av dessa preparat är vollume 500 som finns hos 500cosmetics.

vill du läsa mer i ämnet kan du besöka där kan du besöka Störrepenis-tips.se även köpa effektiva preparat till bra priser. Men att få en större penis är inte lätt!

Tänk på att du duger som du är , prata med din partner så kan ni säkert finna bra lösningar som gör att ni båda blir nöjda och tillfredsställda!

”Det är inte alltid skruvens fel om inte muttern passar! ”